Reflecteren

zakelijke reflectie voor ondernemers

Start direct

Yes, ik doe mee voor 40,-

Ben jij ondernemer?

En heb jij ook het gevoel aan het einde van de week dat je (te) weinig hebt gedaan?
Heb je veel mooie plannen, maar heb je weer veel IN je bedrijf gewerkt?

Heb je het gevoel dat je hierdoor geen rust en overzicht ervaart en het gevoel hebt dat je constant achter de feiten aanloopt? Je houdt geen tijd over voor dat belangrijke project, wat juist het verschil gaat maken in je bedrijf. En je hierdoor het gevoel hebt dat je jouw potentieel niet ten volle benut?

 

Je bent niet de enige!
Veel ondernemers die ik gecoacht heb, hadden dit ook.

 

Ik help je met een wekelijkse methode van slechts 30 minuten dit te doorbreken.
Je ervaart meer rust en overzicht in je hoofd en in je bedrijf, waardoor je kan focussen op de juiste dingen. Ook helpt dit jou bewuster te worden van je eigen gedrag en daarmee kan je (niet-werkende) patronen doorbreken. Je gaat je groei inzichtelijk maken en vastleggen voor later.

Het wordt tijd dat jij bewust wordt waar jouw tijd en energie naar toe gaat en meer met een helicopter view naar je bedrijf en jezelf als ondernemer gaat kijken.

 

Laten we het verschil gaan maken!

 

Stilstaan = groei

Al sinds ik ondernemer ben kijk ik wekelijks terug op mijzelf als ondernemer. Dit doe ik doormiddel van mijn wekelijkse zakelijke reflectie. Het brengt mij zoveel en dat gun ik jou ook!

Elke vrijdag plan ik een moment om stil te staan bij mijn functioneren. Als ondernemer hebben we namelijk niemand die ons een schouderklopje geeft als we iets goeds doen en ook af een toe een schop onder ons kont geeft als dat nodig is. Ik heb dit in masterclasses en webinars aan vele mensen geleerd in een besloten omgeving. En nu heb jij de kans dit van mij te leren!

In deze cursus neem ik je mee in de methode die ik zelf al jaren gebruik zodat, jij dit wekelijks zelf kunt gaan doen. Zodat je bewuster wordt, jezelf kan bijsturen en nog meer uit jezelf kan halen. 

Wil jij groeien als ondernemer?

Meld je dan aan! Zodra je je hebt aangemeld krijg je direct toegang zodat je meteen kan beginnen.

Betaal nu maar slechts

€ 40,-

incl. btw

Hoe doe je reflectie?

De voordelen

Het wekelijks zakelijk reflecteren heeft heel veel voordelen en kost je maximaal 30 minuten per week.

Legacy & groei

Je maakt jouw groei als ondernemer inzichtelijk. Daarnaast is het een mooi bewaardocument voor later.

+

Bijsturen

Meer inzicht in je functioneren
als ondernemer waardoor je eenvoudig bij kunt sturen.

Helicopter view

Door vanaf een afstandje te kijken naar jouw business kan je beter bekijken wat aandacht nodig heeft.

Clarity

Door even stil te staan creeer je overzicht. Hierdoor zal je meer helderheid en rust ervaren en kan je beter focus aanbrengen op je eerstvolgende actie

Juliëtte Moolenbeek

Owner and founder My Lovely Notebook

Moeder, ondernemer en vooral een bezig bijtje. Hoe hou ik alle ballen hoog en blijf ik goed functioneren op ieder vlak? Door regelmatig stil te staan en te reflecteren. ❤️

Wat krijg je?

Meer rust, overzicht en focus.
Ik reik je een methode aan om jouw zakelijke reflectie te doen. Hierdoor krijg je inzicht in jouw bedrijf en jou als ondernemer. Welke activiteiten laten jouw bedrijf groeien? En welke activiteiten kan je misschien beter uitbesteden? 

 

Daarnaast zit bij het programma een mooie bonus. Ik neem je mee in de wereld van zakelijk journalen (critical thinking time). Hiermee ga je nog meer potentie voor jouw bedrijf in kaart brengen en wordt er duidelijk wat je hier te doen hebt.  

Meest gestelde vragen

Voor wie is deze cursus?

De cursus is bedoeld voor ondernemers die zoeken naar een betere balans tussen IN en AAN het bedrijf werken en inzicht willen krijgen in hun ondernemerschap.

Wat kan ik verwachten van deze cursus?

Het is een cursus die je in 1,5 uur kan doen. Ik leer in deze periode mijn methode waardoor je daarna wekelijks zelf aan de slag kan. Naast een introductie video, een theorie video vind je ook een real-time reflectie video waarbij ik je aan de hand meeneem in dit reflectie moment.

Hoeveel tijd kost deze cursus?

De eerste keer moet je rekenen op 1-1,5 uur. Daarna zal het ongeveer 30 minuten per week kosten.

Ik heb geen tijd want ik heb het heel druk. Is het dan slim om deze cursus te volgen?

Juist! Door maar een half uurtje per week stil te staan bij jouw functioneren als ondernemer, creëer je heel veel inzicht, overzicht en daarmee rust. Je doet even een stapje terug om daarna weer 10 stappen vooruit te kunnen.

Wat zijn de resultaten die ik mag verwachten van deze cursus?

Je ervaart meer rust en overzicht over de dingen die je wel (en niet) doet. Je krijgt inzicht in waar jouw tijd het meeste heen gaat en of je daar blij van wordt. Je hebt sneller door wanneer je jezelf aan het saboteren bent. En je leert jezelf een schouderklopje te geven of een schop onder je kont (wat in een bedrijf een manager zou doen).

Wat heb ik nodig om de cursus te kunnen volgen?

Je hebt niet zoveel nodig. Ten eerste een device om de online cursus te bekijken. Dit kan computer, laptop, tablet of telefoon zijn. Daarnaast is een notitieboek en een fijne pen heel belangrijk. En slechts 30 minuutjes per week 😉

Hoe kan ik betalen?

Je kunt veilig betalen met Ideal, bancontact of creditcard.

Hoe lang behoud ik toegang?

Zolang de academie bestaat, behoud je toegang. Mocht er onverhoopt om een of andere reden de toegang vervallen, zal ik zorgen dat je alle materialen ontvangt om toch alles te blijven terugkijken.