Bij de My Lovely Academy volg je diverse cursussen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, groei en zelfbewust zijn. Praktisch en met diepgang.

Dagboekschrijven

In deze cursus leer je meer diepgang in jouw schrijven. Je leert met diverse methodes journalen om te ontdekken waar jij AAN van gaat en pagina’s volschrijft. Er zit een opbouw in de cursus, waar we de ui steeds verder gaan afpellen. Al 790 mensen gingen je voor.  

Realistisch Plannen

Plannen

Zonder dat ik het wist, was plannen mijn tweede natuur. Het gaat mij zo makkelijk af dat ik niet door had dat sommige mensen dit echt heel erg lastig vinden. Daarom heb ik de cursus Realistisch Plannen gemaakt. Hoe begin je in een planner? Hoe maak je een realistische planning? Hoe kom je jouw planning na? Al mijn tips deel ik in deze cursus, zodat ook jij overzicht, rust en voldoening ervaart. Al meer dan 200 cursisten hebben al beter leren plannen en ervaren meer voldoening in hun dag. 

Realistisch Plannen
zakelijke reflectie

Zakelijk reflecteren

Stilstaan bij de groei en ontwikkeling als ondernemer, doen maar weinig mensen. Maar door wekelijks een momentje stil te staan bij jouw groei als ondernemer, kijk je met een helikopter view naar de dingen die je doet (en die je niet doet). Hierdoor word je zelfbewuster en kan je jezelf bijsturen. Ik leer je mijn methode die ik zelf al ruim 8 jaar, elke week zelf toepas. Deze cursus is het hele jaar te koop. 

12 week Goal Getters Club

Doelen stellen en behalen is iets wat ik heel graag doe. In de 12 week Goal Getters club krijg je van mij de handvatten en tools om jouw doelen voor 1 jaar te bereiken in slechts 12 weken. Alleen mensen die echt gecommit zijn in korte tijd hard te werken aan hun doelen. Ik deel tips over uitstelgedrag, mindset en andere relevante zaken die je tegenkomt in dit proces. Deze cursus geef ik slechts 1x per jaar. Meld je aan voor de wachtlijst om als eerste bericht te krijgen als de deuren weer opengaan voor deze groepscoaching.